Океанско плаво стакло

aplikacije
оптичка сочива, занатска или древна 

specifikacije

Боја: смарагд, ћилибар и сафир
Дебљина: 1.5 мм и 3 мм
сизе:КСНУМКСкКСНУМКСмм
Транспорт:океански/авионски
Мок: 3 случаја
Паковање: дрвено кућиште
Порт: Кина лука
Трговачки термин: Фоб/Циф