Е-маил: кингбо@хуихуагласс.цн

Хелик рељефно стакло за узорке

Висок ниво симулира армирани бетон у грађевини, генијалан дизајн за декор ентеријера.

Дебљина: 4мм 5мм 6мм 8мм

Величина: 1830к2134мм, 1830к2440мм мак величина 2134к3660мм

Обрада: каљена или ламинирана

Мок: један случај